Vius en coherència amb els teus valors fonamentals?

En una de les sessions de coaching parlem dels valors.

Identificar quins son els teus 5 valors fonamentals (aquells més arrelats en tu que si traeixes et farà sentir malament) t’ajudarà a saber si estàs sent coherent amb ells a la teva vida actual i entendre com et sents.

Quan més coherent en siguis millor et sentiràs.

També veurem si aquests valors t’obren oportunitats o te les tanquen. Hi han valors que tenim molt idealitzats (perquè estan ben vistos socialment) i que anem reforçant però que ens tenen atrapats en conductes que ens limiten o no ens fan sentir bé.

Detectar aquests valors “trampa” que li dic jo i canviar-los per un altre segons el moment vital  ens donarà tranquil·litat i sensació de llibertat.

De moment et convido:

– a que pensis quins son aquests 5 valors que mouen la teva existència i quant de satisfet/a estàs amb el seu compliment la teva vida del 1 al 10. Ull amb les puntuacions 10 que poden ser valors trampa!

– Escriu o pensa la definició de què vol dir cada valor per a tu, és curiós com de diferents poden ser les explicacions segons cada persona!

-Pensa què pots fer a partir d’avui mateix (petites coses) per ser més coherent amb aquest valors o per reduir conductes d’algun valor “trampa”.

 

No és fàcil tenir clar aquests valors i tenir-los definits amb el sentit que tenen per a tu. A les sessions t’ajudo en tot aquest procés.

Si feu l’exercici i voleu fer-me algun comentari o consulta em podeu enviar un mail a coaching@sandraokelly.es

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply